GIGA
Nosač stalak za TV T51 24" - 60"
T51
13.00 KM za gotovinsko plaćanje
MPC: 14.95 KM


Brend: GIGA 
P/N: T51

Dostupnost: Prodavnica Sarajevo       Centralni Magacin

Proizvod je moguće naručiti ili lično preuzeti u poslovnici u Sarajevu uz prethodnu rezervaciju. Više informacija na 061 062 797.

Nosač za TV T51 je kvalitetan i funkcionalan nosač koji vam omogućuje jednostavno montiranje televizora veličine od 26" do 60" na zid.

Sa svojom nosivošću do 50 kg, ovaj nosač je sposoban podnijeti teže televizore i pružiti pouzdanu podršku bez ikakvih problema.

Nosač za TV T51 ima prilagodljivi dizajn koji vam omogućuje fleksibilnost u postavljanju televizora.

Možete jednostavno podešavati nagib, okretanje i produžetak nosača kako biste postigli optimalno gledanje iz bilo kojeg dijela prostorije.

T51 nosač također dolazi s vodilicama za kablove koje će vam pomoći organizirati i sakriti žice kako bi vaš prostor izgledao uredno i estetski privlačno.

Instalacija nosača za TV T51 je jednostavna i brza.

Uz priloženi pribor za montažu i detaljne upute, možete lako postaviti nosač na zid bez potrebe za stručnim znanjem ili dodatnim alatima.

T51 nosač također ima sigurnosne zaključavanje koje osigurava čvrsto pričvršćivanje televizora, pružajući vam dodatnu sigurnost i mir uma.

Ovaj nosač za TV je idealan za različite prostorije poput dnevnih soba, spavaćih soba, ureda i više. Njegov svestran dizajn omogućuje vam uživanje u optimalnom gledanju bez obzira na raspored prostora.

VESA : od 200x200 MM do 400x400 MM